Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

  Περιηγηθείτε στο μετρό της Αθήνας. Περιηγηθείτε στους σταθμούς  και τους συρμούς του μετρό μέσω πανοραμικών φωτογραφιών 360ο . Για να δείτε τις πανοραμικές εικόνες (360ο) απαιτείται η χρήση του λογισμικού Apple QuickTime©, το οποίο ενσωματώνεται αυτόματα στον φυλλομετρητή (browser). Αν το λογισμικό αυτό δεν είναι ήδη εγκατεστημένο, μπορείτε να το εγκαταστήσετε από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή του

 


 

  Διαπιστώστε με τα ίδια σας τα μάτια την λαμπρότητα του μεγαλιώδους αρχοτεκτονήματος της Αγίας Σοφίας τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, περιηγούμενοι την Αγία Σοφία από το σπίτι σας.Η ξενάγηση γίνεται μέσω πανοραμικών φωτογραφιών 360ο . Για να μεταβείτε στην επόμενη σκηνή απλά κλικάρετε τα βελάκια που υπάρχουν στο πάτωμα ή τις τελείες που υπάρχουν στην κάτοψη, κάτω δεξιά.

 

 


 

Εικονικές ξεναγήσεις σε διάφορα αξιοθέατα του κόσμου που προσφέρει η δικτυακή πύλη pathfinder.

 


 

  Εικονική  περιήγηση στο πολεμικό μουσείο της Λέρου. Το σημερινό μουσείο κατασκευάστηκε αρχικά από τους Ιταλούς για τους πολεμικούς τους σκόπους. Διαδραμάτισε σηματιντικό ρόλο στα γεγονότα της κατάληψης του νησιού από τους Γερμανούς κατά τη διάρκεια του Β' ΠΠ.

 

 


 

 


 

  

Στη σελίδα αυτή προσφέρεται η δυνατότητα για εικονική περιήγηση σε χώρους της Μονής Λειμώνος. Περιηγηθείτε στη θέση της μονής, στο καθολικό και στον εσωτερικό περίβολο της μονής.

 

 


 

 

Εικονική περιήγηση στην εκκλησία του Αγίου Ιώαννη στο Λατεράνο της Ρώμης. Κάνοντας κλικ πάνω στα νούμερα της κάτοψης του ναού ή επιλέγοντας από τον κατάλογο στο πλάι, μεταβαίνετε στη σκηνή της αρεσκείας σας.

 

 


 

 

Εικονική περιήγηση στον Πύργο Μπελλενη, ο οποίος στεγάζει το λαογραφικό μουσείο της Λέρου.

 

 


 

 

Επισκεφθείτε εκθεσιακούς χώρους και τις αίθουσες τέχνης του μουσείου, θαυμάστε τις προσόψεις του Λούβρου ..

 

 


 

 

Εικονική ξενάγηση στον αρχαιολόγικό χώρο της Ακρόπολης των Αθηνών μέσα από πανοραμικές φωτογραφίες 360ο. Η επιτομή της κλασικής αρχιτεκτονικής  στιην οθόνη του υπολογιστή σας.

 

 


 

 

Επιλεγμένες τοποθεσίες από την περιοχή του Δοξάτου της Δράμας σε πανοραμικές φωτογραφίες 360ο .

 

 


 

Εικονική περιήγηση στους χώρους της Βουλής των Ελλήνων.

 

 


 

Εικονική περιήγηση  στο πιο διάσημο παρεκκλήσι της χριστιανοσύνης. Θαυμάστε τα εκπληκτικά έργα του Μιχαήλ Αγγέλου που στολίζουν τον ναό..

 

 


 

Επιλέξτε το σημείο της Μονεμβασιάς που θέλετε να δείτε στον δορυφορικό χάρτη.Διαβάστε τη σύντομη περιγραφή που θα ακολουθήσει και απολαύστε την πανοραμική εικόνα κλικάρωντας στο εικονίδιο κάτω από την περιγραφή!Μέσα στην κάθε Πανοραμική εικόνα μπορείτε να περιηγηθείτε σε άλλα σημεία της Μονεμβασιάς μέσα από τις ενδείξεις που εμφανίζονται όταν το mouse περνάει από τα σημεία αυτά.

 

 


 

Εικονική ξενάγηση στην αιώνια πόλη. Περιηγηθείτε στα πιο γνωστά αξιοθέατα της Ρώμης.

 

 

 


 

 

Εικονικές περιηγήσεις σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας.

 

 


 

 

Περιηγηθείτε στο πιο διάσημο σωζόμενο  από την αρχαιότητα θολωτό κτήριο.

 

 


 

 

Μέσα από της σελίδες αυτού του δικτυακού τόπου θα μπορείτε να επισκεφτείτε εικονικά μία σειρά από εκκλησίες της Κέρκυρας.

 

 


 

 

Περιηγηθείτε στα πιο γνωστά αξιοθέατα της όμορφης και ιστορικής πόλης του Ναυπλίου

Μας επισκέφτηκαν

free counters

Σχετικά με την ιστοσελίδα

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του 100ού Δημοτικού Σχολείου Αθηνών. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες για το σχολείο μας, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις μας, καθώς και χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό όπως: βίντεο, εφαρμογές, παρουσιάσεις, ηλεκτρονικά έντυπα, διάφορες χρήσιμες συνδέσεις ή πληροφορίες και άρθρα σχετικά με την εκπαίδευση. Ελπίζουμε η ιστοσελίδα μας να σας φανεί χρήσιμη και να αποτελεί στάση στη διαδικτυακή σας περιήγηση.