Εκτύπωση

Αποτελέσματα του 12ου Διαγωνισμού «Μαθηματικά και Παιχνίδι» στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης»

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Αποτελέσματα του 12ου Διαγωνισμού «Μαθηματικά και Παιχνίδι» στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης»

Οι μαθητές που σχολείου μας που διακρίθηκαν είναι οι εξής: 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

Ε1

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΝΤΑΝΟΥ

Ε1

ΔΕΔΕ ΜΑΡΙΑ

Ε1

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ

Ε1

ΚΟΥΡΤΕΣΙ ΛΑΟΥΡΑ

Ε1

ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΑΣΠΡΟΥΛΗ

Ε1

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ

Ε1

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΑΤΣΑΡΗ

Ε1

ΦΙΑΔΡΑ ΖΟΥΜΠΟΥ

Ε1

ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΤ1

ΚΟΥΤΡΟΦΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΤ2

ΣΟΥΛΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΤ2

Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου σας συγχαίρουμε θερμά!

 

Στις 9 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε ο 12ος Διαγωνισμός «Μαθηματικά και Παιχνίδι» στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης» για μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών σχολείων της χώρας μας με  στόχο να έλθουν οι μαθητές πιο κοντά στα Μαθηματικά και τις εφαρμογές τους.

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει την τελετή απονομής βραβείων του 12ου Διαγωνισμού «Μαθηματικά και Παιχνίδι» για μαθητές της Ε΄ τάξης και ΣΤ΄ Δημοτικού των σχολείων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Α΄ Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας.

Η βράβευση των μαθητών θα γίνει τμηματικά το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 9.00 π.μ. έως τις 15.00 μμ  και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018από τις 9.00 π.μ. έως τις 13.00 μμ στην Αίθουσα Τελετών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, είσοδος Κατεχάκη)

Μας επισκέφτηκαν

free counters

Σχετικά με την ιστοσελίδα

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του 100ού Δημοτικού Σχολείου Αθηνών. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες για το σχολείο μας, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις μας, καθώς και χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό όπως: βίντεο, εφαρμογές, παρουσιάσεις, ηλεκτρονικά έντυπα, διάφορες χρήσιμες συνδέσεις ή πληροφορίες και άρθρα σχετικά με την εκπαίδευση. Ελπίζουμε η ιστοσελίδα μας να σας φανεί χρήσιμη και να αποτελεί στάση στη διαδικτυακή σας περιήγηση.